Glavni trener Aleksandar Čikić

Current Team

Aleksandar Ćikić prihaja iz Banja Luke in je v letošnji sezoni prevzel glavno trenerstvo članskega moštva AKK Branik. Po poklicu je univ. dipl. prof. športne vzgoje in košarkarski trener.

V prejšnjih sezonah je deloval kot glavni trener ekipe KK Igokea, v kategoriji U19, s katerimi je dosegel 3. mesto v ABA ligi. V lanski sezoni je bil tudi glavni trener košarkarske reprezentance U18 in pomočnik trenerja Duška Vujoševića v članski reprezentanci Bosne in Hercegovine. Kot glavni trener KK Igokea U19 je postal prvak Republike Srbske, bil pa je tudi pomočnik glavnega trenerja Vlada Jovanovića v članski ekipi, ki je sodelovala v ABA ligi.

Sodeloval je še z BC Čelinac, BC Basket 2000, BC Student in  BC ”Radivoj Korać”. Velikokrat je sodeloval že na različnih košarkarskih taborih, med drugim v Ameriki, Italiji in Montenegru. Redno se udeležuje različnih seminarje zveze košarkarskih trenerjev, opravlja funkcijo tajnika Združenja košarkarskih trenerjev Republike Srbske ter zelo veliko dela tudi individualno z igralci.