V mesecu novembru je članska ekipa Branika odigrala tri srečanja 3. SKL za moške, ki je v začetku meseca domačem terenu brez naporov premagala Krško. Nato je sledilo gostovanje pri, takrat predzadnji ekipi Bistrice, proti kateri fantje niso našli prave dnevne forme in izgubili z minimalno razliko. Tri dni po porazu v bistrici, je sledila domača tekma z Konjicami, ki je bila izredno zanimiva za navijače saj je postregla s kar dvema podaljškoma. Na koncu so se naši fantje veselili težko priigrane zmage z rezultatom 107-106.

To pa je bila tudi zadnja tekma glavnega trenerja Andreja Kuzme v tej sezoni, saj sta klub in trener sporazumno prekinila sodelovanje. Ob tej priložnosti se trenerju Kuzmi zahvaljujemo za njegov doprinos in mu želimo vse dobro v prihodnosti.

Člansko ekipo je prevzel novi stari trener Aleksandar Ćikić.

S trenerjem Ćikićem, smo po odhodu Kuzme hitro dosegli dogovor o vodenju članske ekipe. Ćikić bo tako v letošnji sezoni glavni trener za člane in mladince. Sledjni so v prejšnjem krogu mladinske lige premagali Helios in Domžal in se tako uvrstili v nadaljno tekmovanje med najboljših 8 ekip v Sloveniji.

Domača tekma s Hrastnikom 13.12.2023 ob 21. uri.

Zadnjo tekmo so člani odigrali 24.11.2023, saj je zaradi bolezni v gostujoči ekipi, bilo prestavljeno gostovanje v Dravogradu. Tako so imeli igralci in novi trener dovolj časa da se spoznajo in vzpostavijo nove taktične zamisli za nadaljevanje sezone in dosego cilja.

Prva preizkušnja za ekipo z novim trenerjjem bo že danes na domačem parketu proti ekipi Hrastnika. Tekma bo ob 21:00. Tekmo bomo prenašali tudi v živo na našem youtube kanalu.

Spremljaj tekmo v živo